ΑΜΑΝ φωτογραφία στον τελικό παλαιμάχων με Καϊάφα… x2!

ΑΜΑΝ φωτογραφία στον τελικό παλαιμάχων με Καϊάφα… x2!

Στο ΓΣΠ διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (13/6) ο τελικός των παλαιμάχων ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα.

Δεν θα μπορούσε να λείψει ο παλιός άσος του τριφυλλιού, Σωτήρης Καϊάφας , μαζί με τον γιο του, Κώστα Καϊάφα. Έπαιξαν και οι δύο τους στην Ομόνοια και λατρεύτηκαν από τον κόσμο της ομάδας.

Δείτε την φωτογραφία μαζί με τους δύο αγκαλιά:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE