Παράταση μέχρι 20 Ιουνίου για υποτροφία Ιδρύματος Chris Lazari

Παράταση μέχρι 20 Ιουνίου για υποτροφία Ιδρύματος Chris Lazari

Δόθηκε παράταση μέχρι τις 20 Ιουνίου 2018 για τις αιτήσεις σχετικά με την υποτροφία από το Ίδρυμα Chris Lazari, για το μεταπτυχιακό στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης.

 
Στη σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται εξάλλου ότι η αξία της υποτροφίας ανέρχεται το μέγιστο στις £20,000 πληρωτέο κατευθείαν στο ακαδημαϊκό ίδρυμα. Η διάρκεια της υποτροφίας είναι για ένα έτος και ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
 
Προστίθεται ότι τα κριτήρια που έχουν οριστεί από το ίδρυμα είναι η οικονομική κατάσταση της οικογένειας και το θέμα του μεταπτυχιακού το οποίο θα πρέπει να είναι συνυφασμένο με κοινωνική προσφορά.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν το έντυπο της Αίτησης αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το ενδιαφέρον τους στο [email protected]  από όπου θα παραλάβουν ηλεκτρονικά το έντυπο και αφού το συμπληρώσουν, θα πρέπει να το αποστείλουν μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται (να επισυναπτούν) στην  ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση.
 
Όσες αιτήσεις αποσταλούν, αλλά δεν είναι συμπληρωμένες ή/και δεν συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά/πιστοποιητικά, δεν θα γίνονται αποδεκτές, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE