ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος κατηγορείται ότι υπέβαλλε σε στοματικό έρωτα ανήλικο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος κατηγορείται ότι υπέβαλλε σε στοματικό έρωτα ανήλικο

Σε πιάνει απέχθεια μόνο που ακούς τέτοια περιστατικά πόσο μάλλον να τα καταγράφεις… Δυστυχώς η καταγραφή τους είναι η μοναδική λύση για να προληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Στην προκειμένη περίπτωση, η πιο πάνω αναφορά είναι για 24χρονο, ο οποίος την Τετάρτη (13/06) κάθισε στο εδώλιο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, αντιμετωπίζοντας 11 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου και άσεμνης πράξης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, ο 24χρονος φέρεται το 2016 να εξανάγκαζε ανήλικο (που σήμερα ενηλικιώθηκε) να του κάνει στοματικό έρωτα.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να χρησιμοποιούσε βία σε βάρος του ανήλικου και τον υποχρέωνε να προβαίνει σε αυτές τις πράξεις χωρίς τη θέληση του.

Σε αρκετές περιπτώσεις και ο κατηγορούμενος φέρεται να έκανε στοματικό έρωτα στον ανήλικο.

Οι αποτρόπαιες αυτές πράξεις λάμβαναν χώρα σχεδόν επί καθημερινής βάσης για περίοδο περίπου δυο μηνών.

Ο παραπονούμενος κατήγγειλε, ακόμη, στην Αστυνομία ότι ο 24χρονος τον απειλούσε πως εάν δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις, θα έβγαζε στη δημοσιότητα οπτικό υλικό που έδειχνε τον κατηγορούμενο την ώρα που ο ανήλικος του έκανε στοματικό έρωτα.

Ο 24χρονος δεν παραδέχθηκε ενοχή. Η ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect