Στην προκειμένη περίπτωση, η πιο πάνω αναφορά είναι για 24χρονο, ο οποίος την Τετάρτη (13/06) κάθισε στο εδώλιο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, αντιμετωπίζοντας 11 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου και άσεμνης πράξης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, ο 24χρονος φέρεται το 2016 να εξανάγκαζε ανήλικο (που σήμερα ενηλικιώθηκε) να του κάνει στοματικό έρωτα.
Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να χρησιμοποιούσε βία σε βάρος του ανήλικου και τον υποχρέωνε να προβαίνει σε αυτές τις πράξεις χωρίς τη θέληση του.
Σε αρκετές περιπτώσεις και ο κατηγορούμενος φέρεται να έκανε στοματικό έρωτα στον ανήλικο.
Οι αποτρόπαιες αυτές πράξεις λάμβαναν χώρα σχεδόν επί καθημερινής βάσης για περίοδο περίπου δυο μηνών.
Ο παραπονούμενος κατήγγειλε, ακόμη, στην Αστυνομία ότι ο 24χρονος τον απειλούσε πως εάν δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις, θα έβγαζε στη δημοσιότητα οπτικό υλικό που έδειχνε τον κατηγορούμενο την ώρα που ο ανήλικος του έκανε στοματικό έρωτα.
Ο 24χρονος δεν παραδέχθηκε ενοχή. Η ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.