Επικίνδυνο δηλητήριο ανακάλυψε η γερμανική αστυνομία σε διαμέρισμα Τυνήσιου

Επικίνδυνο δηλητήριο ανακάλυψε η γερμανική αστυνομία σε διαμέρισμα Τυνήσιου

Ένας 29χρονος Τυνήσιος συνελήφθη από τις γερμανικές αρχές μετά από έρευνα πού έγινε στο διαμέρισμα του στην Κολωνία, όπου και βρέθηκε η επικίνδυνη δηλητηριώδης ουσία ρικίνη.


Πρόκειται για την Τρίτη ισχυρότερη δηλητηριώδη ουσία στον πλανήτη, η οποία είναι 25.000 φορές πιο δραστική από την στρυχνίνη.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, η αστυνομία δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει την ποσότητα της ρικίνης που βρέθηκε στο διαμέρισμα, ωστόσο έγινε γνωστό πως ο άνδρας αυτός κίνησε τις υποψίες όταν προσπάθησε μέσω του διαδικτύου να αγοράσει και άλλα χημικά, με τα οποία θα μπορούσε να κατασκευάσει βόμβες.

Ειδικές μονάδες της γερμανικής αστυνομίας διεξάγουν έρευνα στο διαμέρισμα, φορώντας ειδικές στολές προστασίας που χρησιμοποιούνται στον χημικό πόλεμο.
Ο συλληφθείς δεν είχε στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές, έφθασε στη Γερμανία το 2016 όπου και παντρεύτηκε Γερμανίδα,  η οποία προσηλυτίστηκε στο ισλάμ.

Η αστυνομία της Κολωνίας ερευνά το κατά πόσο ο 29χρονος προετοίμαζε το πρώτο τρομοκρατικό χτύπημα με χημικά στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE