Τι γίνεται με τον νέο κόουτς της Ομόνοιας – ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ και… προχωρά ο Γκόμεθ

Τι γίνεται με τον νέο κόουτς της Ομόνοιας – ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ και… προχωρά ο Γκόμεθ

Προφορική συμφωνία με προπονητή επιτεύχθη στην Ομόνοια.

Τα βρήκαν σε όλα με τον καινούργιο κόουτς, και έτσι οι πράσινοι έχουν το προσύμφωνο στα χέρια τους και απομένουν ορισμένα διαδικαστικά θέματα για να κλείσει οριστικά.

O εν λόγω κόουτς, λένε οι πληροφορίες, είχε ενεργή εμπλοκή στον προγραμματισμό που κάνει ο Άνχελ Γκόμεθ και ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή των πρασίνων.

Δεν είναι βέβαιο πότε θα ανακοινωθεί το όνομα του κόουτς, και πλέον όλοι περιμένουν να μάθουν ποιος είναι ο εκλεκτός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE