ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφυγε μια βδομάδα μετά η 80χρονη - Είχε χτυπηθεί από όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφυγε μια βδομάδα μετά η 80χρονη - Είχε χτυπηθεί από όχημα

Έξι μέρες μετά από τροχαίο στη Λευκωσία έσβησε 80χρονη.

Η 80χρονη Αντρούλα Πέτρου υπέκυψε στα τραύματα της 7 μέρες μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Φανερωμένης.

Η 80χρονη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από συγγενικά της πρόσωπα και όπως διαπιστώθηκε, από τις ιατρικές εξετάσεις, έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, η 80χρονη φέρεται να ανέφερε σε συγγενικά της πρόσωπα, πως γύρω στις 7 π.μ. την Παρασκευή (8/6), ενώ βρισκόταν πεζή σε δρόμο στο κέντρο της Λευκωσίας, κτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε άγνωστό της πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να ανέφερε η ίδια, μετά το τροχαίο, είπε στον οδηγό του εν λόγω οχήματος, ότι ήταν καλά στην υγεία της και αναχώρησε για το σπίτι της.

Στη συνέχεια, με την πάροδο μερικών ωρών, ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE