ΚΥΠΡΟΣ: Σοφέρ για Επιτρόπους και Διευθυντές – Απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου

ΚΥΠΡΟΣ: Σοφέρ για Επιτρόπους και Διευθυντές – Απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου

Μπορεί να προηγήθηκε η κόντρα Οδυσσέα Μιχαηλίδη και Λήδας Κουρσουμπά για παράτυπη χρήση σοφέρ σε ιδιωτικές μετακινήσεις της δεύτερης, ωστόσο το Υπουργικό πήρε μια συμβολική απόφαση.

Οι πολίτες πλέον θα πρέπει να πληρώνουν και οδηγούς εκτός ωραρίου εργασίας για Επιτρόπους και Διευθυντές.

Σύμφωνα με τον Βάσο Βασιλείου («Ο Φιλελεύθερος»), όλοι οι Επίτροποι, οι γενικοί διευθυντές, ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, καλύπτονται με την απόφαση του Υπουργικού.

Ερωτηθείς σχετικά, ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας, εξήγησε ότι σε μνημόσυνα, εκδηλώσεις, φεστιβάλ κ.α., κάποιος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κλητήρα-οδηγό για να τον μεταφέρει.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι όσοι δικαιούνται υπηρεσιακό όχημα, χωρίς να το μεταφέρουν σπίτι, θα δικαιούνται και σοφέρ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE