Ν. Αφρική: Δύο νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε τζαμί

Ν. Αφρική: Δύο νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε τζαμί

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (14/6) κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι που σημειώθηκε μέσα σε τζαμί κοντά στο Κέιπ Τάουν, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Νότιας Αφρικής, από έναν άνδρα που έπεσε νεκρός μετά την επέμβαση των δυνάμεων της τάξης, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία που έσπευσε στο τζαμί αφότου ειδοποιήθηκε από πιστούς, «βρήκε δύο άτομα τραυματισμένα θανάσιμα με μαχαίρι και αρκετούς τραυματίες», δήλωσε η εκπρόσωπος Νολιγιόσο Ρουεξένα.

«Ο ύποπτος, ηλικίας περίπου 30 ετών, οπλισμένος με μαχαίρι, όρμησε στην αστυνομία», δήλωσε η εκπρόσωπος και «έπεσε νεκρός» μετά την επέμβαση των αστυνομικών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE