Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό
Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

Χθες ήταν έντονες οι πληροφορίες, ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με το τριφύλλι, κάποιος προπονητής, αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Από το πρωί κυκλοφορεί, ότι ο εκλεκτός ενδεχομένως να είναι ο 34χρονος Κάρλος Γκαρσία Μπατίας. Από την ηλικία του φαίνεται βεβαίως, ότι δεν πρόκειται για…περπατημένο κόουτς, αλλά θα ξεκινήσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Αν και εφόσον αυτόν έχει επιλέξει ο Άνχελ Γκόμες.
Τις τελευταίες μέρες πάντως, βγήκαν ρεπορτάζ, που έλεγαν ότι εξέταζε μια τέτοια «λύση» ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού. Δηλαδή να δώσει τα…κλειδιά των αποδυτηρίων στο «Ηλίας Πούλλος» σε νεαρό συμπατριώτη του.
O Kάρλος Γκαρσία Μπατίας, τους τελευταίους μήνες ήταν βοηθός του Ζόρντι Κρόιφ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Η καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής ήταν αρκετά πλούσια. Έπαιζε στο κέντρο της άμυνας. Πριν ενάμισι χρόνο σταμάτησε, τελευταία του ομάδα ήταν η Τουρκική Αλάνια Σπορ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




