ΑΓΡΟΣ: Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν φρούτα από περβόλια

ΑΓΡΟΣ: Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν φρούτα από περβόλια

Η περιπολία αστυνομικού εντόπισε δυο πρόσωπα να κλέβουν φρούτα.

Συγκεκριμένα, το μέλος της δύναμης κατά την μηχανοκίνητη περιπολία του το απόγευμα της Τετάρτης (13/06) στον Αγρό,  εντόπισε δυο ύποπτα πρόσωπα να βρίσκονται σε περβόλι και να μαζεύουν κεράσια.

Ο αστυνομικός αμέσως αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και σε έλεγχο που έκανε στο όχημα τους, βρέθηκαν φρούτα τα οποία προηγουμένως είχαν κλέψει.

Οι ύποπτοι ηλικίας ηλικίας 32 και 25 ετών, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγρού συνεχίζει τις εξετάσεις

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE