ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Μυλωνά ως εκπρόσωπο Τύπου» - Η απάντηση προκάλεσε γέλια – VIDEO

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Μυλωνά ως εκπρόσωπο Τύπου» - Η απάντηση προκάλεσε γέλια – VIDEO

Συζήτηση για την ονομασία των Σκοπίων και άλλα έκαναν το μεσημέρι της Πέμπτης (14/6) εκπρόσωποι των κομμάτων.

Φιλοξενούμενοι του Ανδρέα Κημήτρη και της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση» ήταν οι Νίκος Τορναρίτης (ΔΗΣΥ), Παύλος Μυλωνάς (ΔΗΚΟ) και Ελένη Μαύρου (ΑΚΕΛ).

Γέλια και πειράγματα προκάλεσε στο στούντιο η υποστήριξη του Νίκου Τορναρίτη προς την ελληνική κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ κι ο ίδιος δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Στη συζήτηση ενεπλάκη και η Ομοσπονδία, με τον Νίκο Τορναρίτη να δηλώνει ότι πολλοί πολίτες δεν ξέρουν ότι συζητάμε για αυτή τη λύση.

«Τσίπρας-Τορναρίτης σε κοινούς αγώνες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μυλωνάς, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Τορναρίτη.

«Εύχομαι κάθε επιτυχία στον κύριο Μυλωνά, που θα γίνει και εκπρόσωπος Τύπου», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ με δόση ειρωνείας.

«Μπορεί και να μη γίνω», είπε χαριτολογώντας ο Παύλος Μυλωνάς προκαλώντας γέλια και στον Ανδρέα Κημήτρη.

«Μόλις τώρα συνεχάρη το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος γιατί είναι αντιομοσπονδιακό», είπε επιπλέον ο Νίκος Τορναρίτης.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE