Απειλεί τον οίκο Moody's ο Ερντογάν: Μετά τις εκλογές θα αναλάβουμε «δράση»

Απειλεί τον οίκο Moody's ο Ερντογάν: Μετά τις εκλογές θα αναλάβουμε «δράση»

Απειλές για «δράση» κατά τoυ οίκου αξιολόγησης Moody's εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι η «επιχείρηση» θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές της 24ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Bloomberg επικαλούμενο το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος πρόεδρος είπε για τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης,  ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο υποβάθμισε την οικονομία της χώρας, «Θεού θέλοντος, η δράση κατά της Moody’s θα γίνει μετά τις 24 Ιουνίου. Η Moody’s κάνει περιττές δηλώσεις, παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε μέλος της. Τι ντροπή.»

Σημειώνεται ότι η Moody's  στην αξιολόγησή της είχε επισημάνει ότι η πρόβλεψη για την πραγματική αύξηση του ΑΕΠ της Τουρκίας υποβαθμίζεται στο 2,5% φέτος και 2% το 2019, σχεδόν μειωμένη κατά το ήμισυ από τις προηγούμενες προβλέψεις για 4% και 3,5%  αντίστοιχα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE