Αντί τον κόουτς, ανακοίνωσε μεταγραφή παίκτη το «τριφύλλι» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αντί τον κόουτς, ανακοίνωσε μεταγραφή παίκτη το «τριφύλλι» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια.

Μεταγραφή παίκτη και όχι προππονητή…

Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 27χρονο διεθνή Μεξικανό αμυντικό μέσο, Jorge Enríquez.

Ο Jorge Enríquez πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Deportivo Guadalajara Μεξικού, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2015-16. Επίσης, αγωνίστηκε στις ομάδες Santos Laguna, Club Leon FC και Puebla FC.

Το 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Εθνική Μεξικού, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί στις ομάδες U23 και U20 της πατρίδας του. Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με την Ολυμπιακή ομάδα του Μεξικό, το 2012.

Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE