Αντί τον κόουτς, ανακοίνωσε μεταγραφή παίκτη το «τριφύλλι» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αντί τον κόουτς, ανακοίνωσε μεταγραφή παίκτη το «τριφύλλι» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια.

Μεταγραφή παίκτη και όχι προππονητή…

Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 27χρονο διεθνή Μεξικανό αμυντικό μέσο, Jorge Enríquez.

Ο Jorge Enríquez πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Deportivo Guadalajara Μεξικού, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2015-16. Επίσης, αγωνίστηκε στις ομάδες Santos Laguna, Club Leon FC και Puebla FC.

Το 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Εθνική Μεξικού, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί στις ομάδες U23 και U20 της πατρίδας του. Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με την Ολυμπιακή ομάδα του Μεξικό, το 2012.

Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE