Θρήνος στη Λεμεσό: «Έφυγε» μια μέρα πριν τα γενέθλια του ο άτυχος Ιωάννης

Θρήνος στη Λεμεσό: «Έφυγε» μια μέρα πριν τα γενέθλια του ο άτυχος Ιωάννης

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο νεαρός Ι.Α που την Παρασκευή 15/6 θα γιόρταζε τα 18α γενέθλια του και οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπειτα από ανακοπή καρδίας που υπέστη το βράδυ της Κυριακής, λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Εν τω μεταξύ η Αστυνομία έξι κιλά κάνναβης στο Τραχώνι Λεμεσού και προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υποδιοικητής της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, ο άτυχος 18χρονος εξέπνευσε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 14/6, μια εξέλιξη που αναμένεται να προσθέσει και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας στα αδικήματα που διερευνώνται και για τα οποία τελούν υπό κράτηση τρεις Σύροι. Πρόκειται για τον 39χρονο διαχειριστή καφετέριας στο Τραχώνι, από όπου φέρεται να αγόρασε τα ναρκωτικά ο 18χρονος, καθώς και δυο ομοεθνείς του, 25 και 28 ετών, ένας εκ των οποίων φέρεται ως ο προμηθευτής της ναρκωτικής ουσίας MDMA (τύπου έκσταση).
 
Εν τω μεταξύ, σήμερα, μέλη της ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν για έλεγχο, στην περιοχή της κοινότητας Τραχωνίου, όχημα που οδηγούσε 41χρονος. Από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν δυο κιλά κάνναβης, ενώ δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του.
 
Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή της ΥΚΑΝ, έρευνα έγινε και στην οικία του 37χρονου αδελφού του, επίσης στο Τραχώνι, όπου εντοπίστηκαν άλλα τέσσερα κιλά κάνναβης, ενώ στην πορεία προέκυψε μαρτυρία εναντίον δυο ακόμη προσώπων, 36 και 40 ετών.
 
Οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν και ανακρίνονται, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE