ΕΝΑΡΞΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Η χειρονομία του Robbie Williams που «κόπηκε» - «Κάγκελο» εκατομμύρια κόσμου- VIDEO

ΕΝΑΡΞΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Η χειρονομία του Robbie Williams που «κόπηκε» - «Κάγκελο» εκατομμύρια κόσμου-  VIDEO

Έμειναν «κάγκελο» οι τηλεθεατές. 

Σε μια χειρονομία, που δεν έδειξαν πολλές χώρες ανά το παγκόσμιο, προέβη ο τραγουδιστής Robbie Williams κατά την έναρξη του Μουντιάλ 2018.

Ο τραγουδιστής κλήθηκε να «εγκαινιάσει» το Μουντιάλ 2018, στη Ρωσία με τα τραγούδια του κατά την τελετή έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Σε κάποια στιγμή της εμφάνισή του, ο τραγουδιστής πρόταξε το μεσαίο δάκτυλό του προς την κάμερα, με εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

Πολλές ήταν όμως οι χώρες που «έκοψαν» το επίμαχο στιγμιότυπο και δεν το πρόβαλαν στο κοινό.

Ανάμεσα στις πιο πάνω χώρες και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ο σκηνοθέτης αποφάσισε να μην προβάλει την χειρονομία του τραγουδιστή.

Κάτι όμως που δεν έγινε και στην Αμερική όπου το στιγμιότυπο προβλήθηκε κανονικά.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE