Ακόμη δύο χρόνια στην εταιρεία ο Παντελή – Οι οικονομικές καταστάσεις της Ανόρθωσης

Ακόμη δύο χρόνια στην εταιρεία ο Παντελή – Οι οικονομικές καταστάσεις της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση ενημερώνει για την Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 18:30 στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» η Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ο απολογισμός του Προέδρου κ. Ανδρέα Παντελή ενώ παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν και οι Οικονομικές Καταστάσεις από τους Ελεγκτές ITH Ιωάννου και Θεοδούλου.

Την ίδια στιγμη επαναδιοριστηκαν οι Ελεγκτές για την επόμενη χρονια. Τελος, επαναδιοριστηκαν ο προεδρος και τα μελη του Διοικητικου Συμβουλιου της Εταιρειας για την επομενη διετια.

Αναλυτικά οι οικονομικές εγκαταστάσεις για το 2017:

Δείτε ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE