ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Χρυσές δουλειές» κάνει το αεροδρόμιο λόγω Ραμαζανιού – Πέραν των 350 πτήσεων

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Χρυσές δουλειές» κάνει το αεροδρόμιο λόγω Ραμαζανιού – Πέραν των 350 πτήσεων

Αυξημένη η κίνηση στο παράνομο αεροδρόμιο λόγω Ραμαζανιού.

Πέραν των 350 πτήσεων πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν από και προς το παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου, κατά το τριήμερο των αργιών για το Μπαϊράμι του Ραμαζανιού, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Γενί Ντουζέν».

Όπως αναφέρεται, οι περισσότερες παράνομες πτήσεις πραγματοποιούνται από και προς τα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης, Άγκυρας και Αδάνων ενώ στις 14 Ιουνίου (παραμονή Ραμαζανιού) αναμένεται να πραγματοποιηθούν συνολικά 91 πτήσεις, την Παρασκευή (πρώτη ημέρα του Ραμαζάν) 84 πτήσεις, στις 16 Ιουνίου 76 και την Κυριακή 17 Ιουνίου 106 πτήσεις.

Για την Κωνσταντινούπολη θα γίνουν 164 πτήσεις, για την Άγκυρα 56, για την Αττάλεια 36 και για τα Άδανα 33.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE