ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε παραλία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε παραλία

Εξακριβώθηκε η ταυτότητα του άνδρα που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Πέμπτης 14/06.

 61χρονος άνδρας από τη Σλοβακία, που ήρθε στο νησί μας για διακοπές, εντοπίστηκε να πλέει αναίσθητος σε παραλία της Λεμεσού.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή του St. Rafael, αναίσθητος γύρω στις 17:10 το απόγευμα της Πέμπτης 14/06.

Ο άτυχος τουρίστας, μεταφέρθηκε άμεσα στη στεριά όπου ναυαγοσώστες του παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 61χρονο Λετονό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.  

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα εξακριβωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε παραλία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.