ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ιδιοκτήτες φρουταρίας έκλεισαν το δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους – Κυκλοφοριακό χάος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ιδιοκτήτες φρουταρίας έκλεισαν το δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους – Κυκλοφοριακό χάος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο κλείσιμο του δρόμου Λευκωσίας – Τροόδους προχωρήσαν οι ιδιοκτήτες φρουταρίας στην Περιστερώνα, το πρωί της Παρασκευής (15/06).

Του Μιχάλη Μενελάου 

Αντιδρούν οι ιδιόκτητες και οι υπάλληλοι φρουταρίας στην Περιστερώνα μετά και την απόφαση του δικαστηρίου, να τερματιστούν οι εργασίες στο συγκεκριμένο υποστατικό.

Όπως μας αναφέρθηκε, το δικαστήριο έκδωσε την Πέμπτη (14/06) ένταλμα όπως η συγκεκριμένη φρουταριία τερματίσει την λειτουργία της. Πρόκειται για φρουταρία – υπεραγορά η οποία ανήκει σε τουρκοκυπριακή γη.

Μάλιστα όπως μας επισημάνθηκε, μέλη της Αστυνομίας καθώς και ο Έπαρχος Λευκωσίας, μετέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (14/06) στο υποστατικό όπου και τοποθέτησαν μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Μετά το γεγονός αυτό, οι ιδιοκτήτες αλλά και οι υπάλληλοι προχωρήσαν σε αυθόρμητη διαμαρτυρία το πρωί της Παρασκευής, τοποθετώντας τα οχήματα τους εντός του δρόμου. Τοποθέτησαν επίσης και κασόνια με φθαρτά.

Στην περιοχή επικρατή πυκνή τροχαία κίνηση η οποία επεκτείνεται για χιλιόμετρα.

Οι οδηγοί είναι έξαλλοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE