Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας…

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας…

Τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων είναι στραμμένα στα γήπεδα της Ρωσίας και στους μεγάλους αγώνες του Μουντιάλ…

Η δράση στην μεγαλύτερη διοργάνωση του καλοκαιριού σήμερα Παρασκευή (15/6) συνεχίζεται με τρεις σπουδαίες και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων αρχίζει από νωρίς το απόγευμα με την Αίγυπτο και την Ουρουγουάη στις 15:00 να ανοίγουν τον χορό.

Στις 18:00 η ποδοσφαιρική δράση θα συνεχιστεί με την αναμέτρηση Μαρόκο και Ιράν, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το μεγάλο παιχνίδι που όλος ο κόσμος αναμένει με αγωνία ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ισπανία που ξεκίναει στις 21:00.

Για τους λάτρεις των άλλων αθλημάτων απλά να σημειώσουμε ότι στο πρόγραμμα έχει γκολφ και παιχνίδια μπάσκετ σε Ιταλία και Ισπανία.

Δείτε το πρόγραμμα:

ΏραΜατςΚανάλι
15:00Αίγυπτος - Ουρουγουάη ΡΙΚ 2
ΡΙΚ HD
18:00Μαρόκο - ΙράνΡΙΚ 2
ΡΙΚ HD
18:30Δεύτερη μέρα τουρνουά γκολφNovasports1
21:00Πορτογαλία - ΙσπανίαΡΙΚ2
ΡΙΚ HD
21:45Τρέντο - ΜιλάνοCytavision Sports6
23:15Ρεάλ Μαδρίτης - ΜπασκόνιαCytavision Sports 1
Cytavision Sports HD
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.