Αποζημιώνουν κάποιους από τους «κομμένους»

Αποζημιώνουν κάποιους από τους «κομμένους»

Μέχρι τη Δευτέρα που θα φύγει η αποστολή της ομάδας για Πολωνία, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τους παίχτες που θα κοπούν από το ρόστερ. 

Παίζει δυνατά το ενδεχόμενο η διοίκηση να προχωρήσει σε πρόωρη διακοπή των συμβολαίων τριών παιχτών, που είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι στις επιλογές του Μπαλταζάρ.

Μιλάμε για τους Ζίφκο Μιλάνοφ, Tόμι Ορ και Χέσους Ρουέδα. Θα χρειαστεί ένα σημαντικό ποσό για τις αποζημιώσεις που θα λάβουν οι προαναφερθέντες. 

Θεωρείται δεδομένο ότι θα πάνε δανεικοί σε άλλες ομάδες οι Αντρέας Παρασκευά και Αντρέας Μακρής. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE