Ανακοινώνουν την συμφωνία για τον Συνεργατισμό - Συζητούν τους όρους του σχεδίου εθελούσιας εξόδου

Ανακοινώνουν την συμφωνία για τον Συνεργατισμό - Συζητούν τους όρους του σχεδίου εθελούσιας εξόδου

Αργά το απόγευμα ή το βράδυ της Παρασκευής (15/06) θεωρείται πιθανότερο να ανακοινωθεί η συμφωνία για την πώληση του Συνεργατισμού στην Ελληνική Τράπεζα, σύμφωνα με πηγές του ΚΥΠΕ.

Αυτό που απομένει να οριστικοποιηθεί, ουσιαστικά, είναι η συμφωνία των επενδυτών που θα αποτελούν τη νέα μετοχική δομή της Ελληνικής Τράπεζας, καθώς το πλαίσιο της συμφωνίας με το κράτος θεωρείται ότι έχει κλείσει.

Σημειώνεται ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε αναμονή, με τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να είναι από την Πέμπτη (14/06) “stand by” για έκτακτη συνεδρία στην οποία θα εγκρίνουν τη συμφωνία.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι η Ελληνική Τράπεζα δεν θα προβεί σε κάποια ανακοίνωση προτού εγκριθεί η συμφωνία από το Υπουργικό.

Το μεσημέρι στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τις συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ και ΕΤΥΚ με θέμα τη διαπραγμάτευση των όρων του σχεδίου εθελούσιας εξόδου που θα προσφερθεί στους υπαλλήλους του Συνεργατισμού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.