Ανακοινώνουν την συμφωνία για τον Συνεργατισμό - Συζητούν τους όρους του σχεδίου εθελούσιας εξόδου

Ανακοινώνουν την συμφωνία για τον Συνεργατισμό - Συζητούν τους όρους του σχεδίου εθελούσιας εξόδου

Αργά το απόγευμα ή το βράδυ της Παρασκευής (15/06) θεωρείται πιθανότερο να ανακοινωθεί η συμφωνία για την πώληση του Συνεργατισμού στην Ελληνική Τράπεζα, σύμφωνα με πηγές του ΚΥΠΕ.

Αυτό που απομένει να οριστικοποιηθεί, ουσιαστικά, είναι η συμφωνία των επενδυτών που θα αποτελούν τη νέα μετοχική δομή της Ελληνικής Τράπεζας, καθώς το πλαίσιο της συμφωνίας με το κράτος θεωρείται ότι έχει κλείσει.

Σημειώνεται ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε αναμονή, με τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να είναι από την Πέμπτη (14/06) “stand by” για έκτακτη συνεδρία στην οποία θα εγκρίνουν τη συμφωνία.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι η Ελληνική Τράπεζα δεν θα προβεί σε κάποια ανακοίνωση προτού εγκριθεί η συμφωνία από το Υπουργικό.

Το μεσημέρι στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τις συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ και ΕΤΥΚ με θέμα τη διαπραγμάτευση των όρων του σχεδίου εθελούσιας εξόδου που θα προσφερθεί στους υπαλλήλους του Συνεργατισμού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE