Σε εκπομπή στην Ελλάδα η Άντρη Καραντώνη

Σε εκπομπή στην Ελλάδα η Άντρη Καραντώνη

ΗΆντρη Καραντώνη θα εμφανιστεί σε ελληνική εκπομπή. 

Η παρουσιάστρια της 'Παραδοσιακής βραδιάς' του ΣΙΓΜΑ μαζί με τον συνεργάτη της Μιχάλη Χατζημιχαήλ θα βρεθεί και πάλιν σε ελληνικό πλατό.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου η Άντρη Καραντώνη θα τραγουδήσει κυπριακά στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Αυτό το Σάββατο η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην παράδοση και φυσικά ανάμεσα στις αναφορές είναι και η Κύπρος με τους καλύτερους εκπροσώπους, την Άντρη Καραντώνη και τον Μιχάλη Χατζήμιχαήλ.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=0M3eCBrGPXw&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE