Σε εκπομπή στην Ελλάδα η Άντρη Καραντώνη

Σε εκπομπή στην Ελλάδα η Άντρη Καραντώνη

ΗΆντρη Καραντώνη θα εμφανιστεί σε ελληνική εκπομπή. 

Η παρουσιάστρια της 'Παραδοσιακής βραδιάς' του ΣΙΓΜΑ μαζί με τον συνεργάτη της Μιχάλη Χατζημιχαήλ θα βρεθεί και πάλιν σε ελληνικό πλατό.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου η Άντρη Καραντώνη θα τραγουδήσει κυπριακά στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Αυτό το Σάββατο η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην παράδοση και φυσικά ανάμεσα στις αναφορές είναι και η Κύπρος με τους καλύτερους εκπροσώπους, την Άντρη Καραντώνη και τον Μιχάλη Χατζήμιχαήλ.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=0M3eCBrGPXw&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE