ΛΑΡΝΑΚΑ: Άρχισε η κατεδάφιση προβληματικών και ακατάλληλων υποστατικών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άρχισε η κατεδάφιση προβληματικών και ακατάλληλων υποστατικών

Αρχισε στη Λάρνακα η κατεδάφιση προβληματικών και ακατάλληλων υποστατικών.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «με γνώμονα τον εξωραϊσμό, τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και την ασφάλεια των Δημοτών και παρά τις όποιες δυσκολίες που προκύπτουν από το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά και από διάφορα νομικά προβλήματα, ο Δήμος θα προχωρήσει στην κατεδάφιση υποστατικών τα οποία κρίνονται προβληματικά και ίσως ακατάλληλα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «αρχή έγινε με την κατεδάφιση υποστατικού επί της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου», ενώ σύντομα θα κατεδαφιστούν και άλλα.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Δύο αποτσίγαρα είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE