Ανακοίνωσε Σολωμού – Η έκτη Κυπριακή ομάδα του δεξιοπόδαρου ποδοσφαιριστή

Ανακοίνωσε Σολωμού – Η έκτη Κυπριακή ομάδα του δεξιοπόδαρου ποδοσφαιριστή

Συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και σε άλλη ομάδα ο Άθως Σολωμού.  Ο δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από τον Διγενή Ορόκλινης.

Γεννημένος 30 Νοεμβρίου 1985 ο Σολωμού πέρασε με επιτυχία από ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα, ΕΝΠαραλιμνίου, Οτελούλ, Δόξα Κατωκοπιάς, ΑΕΖ και Ραχ Αχάν.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Διγενή Ορόκλινης ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον διεθνή Κύπριο ποδοσφαιριστή Άθω Σολωμού.

Ο Άθως με παρουσία σε μεγάλες ομάδες της Κύπρου (ΑΠΟΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝ), διεθνείς συμμετοχές και παρουσία σε ομάδες του εξωτερικού αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του σωματείου μας.

Καλοσωρίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Διγενή Ορόκλινης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE