ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις
Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Κοινοβουλευτικοί κύκλοι ανέφεραν νωρίτερα πως ο Μπαρμπαρούσης συνελήφθη κοντά στην Βουλή μετά από συνεργασία των αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούν το κτήριο με την Ασφάλεια.
Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει παραγγείλει έρευνα για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, διευκρινίζοντας πως δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας.
Νωρίτερα ο επικεφαλής της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενημέρωσε το προεδρείο του κοινοβουλίου πως ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούση διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Ωστόσο, η ΚΟ της Χρυσής Αυγής χειροκροτούσε τον Μπαρμπαρούση κατά την ομιλία του.
Ο βουλευτής από την πλευρά του εξέδωσε δήλωση μεταμέλειας.
Ισχυρίζεται ότι οι άνευ προηγούμενου δηλώσεις του ήταν αυθόρμητες και δεν είχαν σε καμία περίπτωση στόχο την κατάλυση του Συντάγματος και τις ανακαλεί.
Επιμένει, ωστόσο, στην επιθετική ρητορική χαρακτηρίζοντας «γελοιότητες» τις κατηγορίες του υπουργού Άμυνας περί προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.
skai.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις