Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ του Μουρίγιο – Που θα δώσει βαρύτητα

Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ του Μουρίγιο – Που θα δώσει βαρύτητα

Ο Άντερ Μουρίγιο θέλει να καταφέρει κάτι που εδώ και μερικές μεταγραφικές περιόδους αγνοείται στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός θέλει να καταφέρει να φέρει στην ομάδα ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές οι οποιοι να είναι στο κατάλογο Β’ και να είναι δηλαδή κάτω των 22 ετών. Αυτό είναι ένα από τα στοιχήματα του Βάσκου τεχνικού διευθυντή των κιτρινοπράσινων.

Να φέρει δηλαδή παίκτες που να μην είναι κομπάρσοι και να μπορέσουν να στηρίξουν ουσιαστικά την ομάδα και να έχουν ενεργό ρόλο την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Δύσκολο να βρεις ποδοσφαιριστές που να είναι νεαροί αλλά και έτοιμοι να προσφέρουν ομως ο Μουρίγιο θα προσπαθήσει να βρει αυτές τις λίγες αξιόλογες περιπτώσεις που κυκλοφορούν στην αγορά και να τους φέρει στην ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE