ΠΑΦΟΣ: Γιόρταζε τα γενέθλια στο σπίτι με «φίλους» – Την ξυλοφόρτωσαν και εξαφανίστηκαν

ΠΑΦΟΣ: Γιόρταζε τα γενέθλια στο σπίτι με «φίλους» – Την ξυλοφόρτωσαν και εξαφανίστηκαν

Τραυματισμένη μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/6) στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου, 50χρονη που ισχυρίζεται ότι την κτύπησαν δύο πρόσωπα, με τα οποία γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου, Ελληνοκύπρια γυναίκα ηλικίας 50 ετών από την Κάτω Πάφο.

Μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η 50χρονη έφερε τραύμα αριστερού ζυγωματικού, οίδημα άνω χείλους και οίδημα και αιμάτωμα αριστερής περιοφθαλμικής.

Η 50χρονη, υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και τομογράφο, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε, ωστόσο κρατήθηκε προληπτικά στον χειρουργικό θάλαμο, για παρακολούθηση.

Πάντως, σύμφωνα με όσα ανάφερε στην Αστυνομία η 50χρονη, μέχρι τις 12:10 το βράδυ, βρισκόταν στην οικία της και γιόρταζε τα γενέθλιά της με έναν άντρα από την Μολδαβία και μία φίλη του συγκεκριμένου από την Ρωσία, των οποίων γνώριζε μόνο τα μικρά τους ονόματα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της παραπονούμενης, τα δύο πρόσωπα, της επιτέθηκαν χωρίς κανέναν λόγο και την κτύπησαν στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός της, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Η 50χρονη είπε πως, θυμάται μόνο όταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία, διενεργεί εξετάσεις για να εντοπίσει τα δύο πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE