Νεκρός σε τροχαίο Ελλαδίτης τερματοφύλακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός σε τροχαίο Ελλαδίτης τερματοφύλακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακόμα ένας νεαρός άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον 22χρονο τερματοφύλακα Νίκο Μαλλή, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας, όπως αναφέρει το Sdna.gr στην διακλάδωση της Μυτιλήνης με το Πυργί έχασε το πρωί του Σαββάτου (16/6) στις 6:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/6) για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε στην κολόνα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ίδιος να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο νεαρός στο παρελθόν εκτός από την Καλλονή με την οποία έπαιξε στην Super League την σεζόν 2015 -16 είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Διαγόρα και ήταν γιος του πρώην προέδρου της Καλλονής Γιώργου Μαλλή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE