ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για 3 μέρες 37χρονος – Ψευδή στοιχεία και κάνναβη

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για 3 μέρες 37χρονος – Ψευδή στοιχεία και κάνναβη

Τρίημερο διάταγμα προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το Σάββατο 16/6 εναντίον τριαντα-επτάχρονου ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.


Ο 37χρονος ήταν φιλοξενούμενος σε κατοικία 46χρονου στην οποία διενεργήθηκε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος. Στο πλαίσιο της έρευνας ο 37χρονος έδωσε ψευδή στοιχεία ενώ τα έγγραφα που κατείχε ήταν πλαστογραφημένα.

Εξαλλου, σε τραπεζάκι εντός της κατοικίας εντοπίστηκε μέσα σε σακουλάκι, μικρή ποσότητα κάνναβης, η οποία σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία ανήκει στον 37χρονο.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Κελοκεδάρων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE