Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας- Άλλαξε την εμφάνιση του για να μην αναγνωρίζεται

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας- Άλλαξε την εμφάνιση του για να μην αναγνωρίζεται

Συνελήφθη το Σάββατο 16/6 ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας έπειτα από μήνες αναζητήσεων από την αστυνομία. Η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα έγινε περίπου στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αλίμου.

Από αξιόπιστες πηγές έγινε γνωστό ότι ο Αρτέμης Σώρρας δεν προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Οι ίδιες πληροφορίες  που μεταδίδει το Πρώτο ΘΕΜΑ αναφέρουν ότι ο Σώρρας είχε αλλάξει την εμφάνισή του για να μην αναγνωρίζεται εύκολα.

Αυτή την ώρα ο συλληφθείς έχει μεταφερθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι κατηγορίες σε βάρος του Σώρρα

Εναντίον του Αρτέμη Σώρρα έχουν απαγγελθεί κακουργηματικές κατηγορίες που επισύρουν έως και ισόβια κάθειρξη για:

-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου. 

- Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

-Διασπορά ψευδών ειδήσεων. 

-Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

-Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

-Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μαρτυρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.