Η… παραδοχή του Μέσι για το στραβοπάτημα με την Ισλανδία – «Εγώ φτάιω…»

Η… παραδοχή του Μέσι για το στραβοπάτημα με την Ισλανδία – «Εγώ φτάιω…»

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Ισλανδία, ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία της Αργεντινής στην πρεμιέρα.

Λυπημένος και υπεύθυνος για την ισοπαλία με την Ισλανδία εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του: «Φεύγομε με θυμό και λύπη από το γήπεδο. Νιώθω υπεύθυνος που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς γιατί αν είχα ευστοχήσει στο πέναλτι θα είχαν αλλάξει όλα.

Αν είχα σκοράρει θα είχαμε ηρεμήσει, θα είχαν αλλάξει όλα. Με πονάει που έχασα το πέναλτι. Είχα επιλέξει αυτή τη γωνία, αλλά ο τερματοφύλακας έπεσε σωστά. Ευχαριστώ την ομάδα και τους οπαδούς που μου συμπαραστάθηκαν μετά το χαμένο πέναλτι ήταν μία ωραία στιγμή. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κοιταξουμε μπροστά».

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE