Τον πήρε ο ύπνος τον οδηγό ταξί που έπεσε πάνω σε πλήθος στη Μόσχα

Τον πήρε ο ύπνος τον οδηγό ταξί που έπεσε πάνω σε πλήθος στη Μόσχα

Σε ανθρώπινο λάθος και όχι σε πρόθεση αποδίδεται το περιστατικό που ανησύχησε το Σάββατο 16/6 τη Μόσχα, με το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 να βρίσκεται σε εξέλιξη

Συγκεκριμένα, τον οδηγό ταξί που έπεσε με το όχημά του πάνω σε πλήθος πεζών τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και κατά λάθος πάτησε γκάζι, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο μια πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό. Μεταξύ αυτών δύο γυναίκες από το Μεξικό, που είχαν επισκεφθεί την πόλη για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ.

Την ίδια ώρα, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Αρχή Διαχείρισης της Κυκλοφορίας της Μόσχας έκανε γνωστό ότι ο οδηγός του ταξί δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE