«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας στην κηδεία της συζύγου του

«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας στην κηδεία της συζύγου του

Το τελευταίο αντίο είπαν, συγγενείς και φίλοι στην σύζυγο του Πύρρου Δήμα, Αναστασία.

Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου πηγής στα Μελίσσια και ακολούθησε η ταφή της στο κοιμητήριο του Αμαρουσίου. Τραγικές φιγούρες ο Πύρρος Δήμας και τα τέσσερα παιδιά τους.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν άνθρωποι του χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής και της σόουμπιζ. Η Αναστασία Σδούγκου έδινε την δική της μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ πήγαν στην κηδεία για να συμπαρασταθούν στον καλό τους φίλο και ο Πύρρος Δήμας ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του τραγουδιστή.

Ο Πύρρος Δήμας, το 2016 είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο.

Όταν ρωτήθηκε γιατί εγκατέλειψε την πολιτική, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Δεν εγκατέλειψα. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της συζύγου του). Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά».

 

 

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE