Οι… Καταλανοί στέλνουν «πακέτο» Ολίβα και Μαριάνι στην Ομόνοια…

Οι… Καταλανοί στέλνουν «πακέτο» Ολίβα και Μαριάνι στην Ομόνοια…

Το Ραδιόφωνο UA1 με ποστάρισμα του στον επίσημο του λογαριασμό στο twitter αναφέρουν ότι ο Ισπανός προπονητής Χουάν Κάρλος Ολίβα με βοηθό του τον Ίσμα Μαριάνι, θα αποτελέσουν το προπονητικό δίδυμο στον πάγκο της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με τον σταθμό φαίνεται πως ο Μαριάνι ενημέρωσε την ομάδα στην οποία δουλεύει τώρα πως δεν θα συνεχίσει να εργάζεται (λήγει το συμβόλαιο του στις 30 Ιουνίου) και ότι θα έρθει στο νησί μας για βοηθός του Ολίβα στον «πράσινο» πάγκο.

Το βιογραφικό του Ολίβα:

Ο Ισπανός διετέλεσε βοηθός προπονητής στην Εσπανιόλ την τελευταία διετία.
Από το 2012 μέχρι το 2014 εργάστηκε επίσως ως βοηθός στις Al Ahli και Al Ain. To 2007, ο Ολίβα είχε πέρασμα από την Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Να σημειώσουμε ότι ο 53 χρονος κόουτς εργάστηκε σε αρκετές άλλες ομάδες Lleida B, CF Tremp, Balaguer, Fraga, Binefar, Barbastro, Hospitalet, Villareal B, Salamanca, Gimnastic, Αlaves-βοηθός, Recreativo-βοηθός.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE