ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε «λαβωμένο» κλοπιμαίο αυτοκίνητο- Το παράτησαν έξω από εκκλησία

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε «λαβωμένο» κλοπιμαίο αυτοκίνητο- Το παράτησαν έξω από εκκλησία

Κλοπιμαίο όχημα εντοπίστηκε το Σάββατο 16/6 στην επαρχία Πάφου, από το οποίο οι δράστες είχαν αποσπάσει διάφορα εξαρτήματα. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από πληροφορίες αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στην εκκλησία της Μεσόγης. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, που μετέβησαν στην σκηνή, διαπιστώθηκε πως από το όχημα οι δράστες απέσπασαν μεταξύ άλλων το ραδιατέρ και τη μπαταρία.

Ακολούθως το όχημα παραλήφθηκε για να γίνουν επιστημονικοί έλεγχοι. 
 
Το όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 10 Ιουνίου έπειτα από καταγγελία που είχε κάνει στην Αστυνομία η Βρετανίδα ιδιοκτήτρια του, που είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.