ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε «λαβωμένο» κλοπιμαίο αυτοκίνητο- Το παράτησαν έξω από εκκλησία

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε «λαβωμένο» κλοπιμαίο αυτοκίνητο- Το παράτησαν έξω από εκκλησία

Κλοπιμαίο όχημα εντοπίστηκε το Σάββατο 16/6 στην επαρχία Πάφου, από το οποίο οι δράστες είχαν αποσπάσει διάφορα εξαρτήματα. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από πληροφορίες αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στην εκκλησία της Μεσόγης. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, που μετέβησαν στην σκηνή, διαπιστώθηκε πως από το όχημα οι δράστες απέσπασαν μεταξύ άλλων το ραδιατέρ και τη μπαταρία.

Ακολούθως το όχημα παραλήφθηκε για να γίνουν επιστημονικοί έλεγχοι. 
 
Το όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 10 Ιουνίου έπειτα από καταγγελία που είχε κάνει στην Αστυνομία η Βρετανίδα ιδιοκτήτρια του, που είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE