Ολλανδία: Μικρό λεωφορείο έπεσε σε πλήθος, σε συναυλία

Ολλανδία: Μικρό λεωφορείο έπεσε σε πλήθος, σε συναυλία

Λεωφορείο χτύπησε τέσσερις ανθρώπους στη νότια Ολλανδία, σε χώρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 16/06, και ένα από τα θύματα έχασε τη ζωή του, ενώ τα άλλα τρία τραυματίστηκαν, γνωστοποίησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ολλανδική αστυνομία, ο οδηγός του λεωφορείου εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται. Κατά ολλανδικά ΜΜΕ, το αυτοκίνητο ήταν ένα μικρό λεωφορείου λευκού χρώματος.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας Pink Pop, στην επαρχία Λίμπεργκ, στο νότιο τμήμα της Ολλανδίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE