ΚΥΠΡΟΣ: Τα χρήματα που θα παίρνει κάθε δικαιούχος για την «Προίκα Του Μωρού» - Τι περιλαμβάνει

ΚΥΠΡΟΣ: Τα χρήματα που θα παίρνει κάθε δικαιούχος για την «Προίκα Του Μωρού» - Τι περιλαμβάνει

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνει ότι συνεχίζει να υλοποιείται το έργο «ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ» το οποίο έχει προκηρυχθεί στις 8/12/2017 και το οποίο θα εφαρμόζεται για την περίοδο 1/1/2017 μέχρι 31/12/2023.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, από την ημερομηνία προκήρυξης του Έργου μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί στα κατά τόπους Γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας 570 αιτήσεις, εκ των οποίων 347 αφορούν δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και Δημοσίου Βοηθήματος και 152 αφορούν αιτήσεις από πρόσωπα που αντιμετωπίζουν άλλα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.