Πρώην παίκτης Ομόνοιας για Νειμάρ:«Εγωιστής μέσα στο γήπεδο»

Πρώην παίκτης Ομόνοιας για Νειμάρ:«Εγωιστής μέσα στο γήπεδο»

Ιδιαίτερα επικριτικός για την εμφάνιση του Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ελβετία εμφανίστηκε ο Ζε Ελίας.

Η «σελεσάο» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους Ελβετούς για την πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να μην μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Στην πατρίδα του πολλοί ήταν αυτοί που του άσκησαν σκληρή κριτική, μεταξύ αυτών και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

«Ήταν πολύ εγωιστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός ήταν και ο λόγος που του έγιναν τόσα φάουλ. Σε κάποια υπερέβαλε. Το πρόβλημα του Νεϊμάρ είναι ότι ξέχασε ότι έπρεπε να παίξει ποδόσφαιρο. Στις ατομικές ενέργειες δεν ήταν καλός και νομίζω ότι έμεινε μακριά από το επίπεδο που είχε δείξει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Εμφανίστηκε μόνο στο τέλος του αγώνα» είπε χαρακτηριστικά ο Ζε Ελίας, ο οποίος σχολιάζει τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το δίκτυο Globoesporte.

πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE