Πρώην παίκτης Ομόνοιας για Νειμάρ:«Εγωιστής μέσα στο γήπεδο»

Πρώην παίκτης Ομόνοιας για Νειμάρ:«Εγωιστής μέσα στο γήπεδο»

Ιδιαίτερα επικριτικός για την εμφάνιση του Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ελβετία εμφανίστηκε ο Ζε Ελίας.

Η «σελεσάο» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους Ελβετούς για την πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να μην μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Στην πατρίδα του πολλοί ήταν αυτοί που του άσκησαν σκληρή κριτική, μεταξύ αυτών και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

«Ήταν πολύ εγωιστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός ήταν και ο λόγος που του έγιναν τόσα φάουλ. Σε κάποια υπερέβαλε. Το πρόβλημα του Νεϊμάρ είναι ότι ξέχασε ότι έπρεπε να παίξει ποδόσφαιρο. Στις ατομικές ενέργειες δεν ήταν καλός και νομίζω ότι έμεινε μακριά από το επίπεδο που είχε δείξει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Εμφανίστηκε μόνο στο τέλος του αγώνα» είπε χαρακτηριστικά ο Ζε Ελίας, ο οποίος σχολιάζει τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το δίκτυο Globoesporte.

πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE