Φοροαπαλλαγή για δανειολήπτες με Μη Εξυπηρετούμενα - Τι προωθείται στη Βουλή

Φοροαπαλλαγή για δανειολήπτες με Μη Εξυπηρετούμενα - Τι προωθείται στη Βουλή

Φορολογικά κίνητρα για διευκόλυνση δανειοληπτών να διευθετήσουν τα ΜΕΔ τους, συζήτησε η Επιτροπή Οικονομικών. 

Φορολογικά κίνητρα για διευκόλυνση δανειοληπτών να διευθετήσουν τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια (ΜΕΔ) τους, συζήτησε σήμερα η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.
 
Ενώπιον της Επιτροπής τέθηκε σήμερα για συζήτηση η τελευταία εκ των πέντε προτάσεων νόμου που αφορά περιπτώσεις που η ακίνητη ιδιοκτησία πωλείται σε τρίτα πρόσωπα και το προϊόν πώλησης διατίθεται για τη μείωση ή εξόφληση δανείων, με τα κοινοβουλευτικά κόμματα να αποφασίζουν ότι θα τοποθετηθούν κατά τη συζήτηση των προτάσεων στην Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.