Mediterranean Cocktail Festival (MCF) by Skinos

Mediterranean Cocktail Festival (MCF) by Skinos

Η μεγαλύτερη γιορτή του Μεσογειακού Cocktail - από τις 11 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου από τη Skinos Mastiha Spirit

 

Από τις 11 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου, περισσότερα από 500 bars σε 8 διαφορετικές χώρες θα σερβίρουν Skinos Cocktails εμπνευσμένα από υλικά της Μεσογειακής φύσης. Φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση είναι μόνο κάποιες από τις θεμελιώδεις αξίες του "Μεσογειακού Cocktailing", κατ’ επέκταση και του Mediterranean Cocktails Festival (MCF).

 

Γιατί η φιλοσοφία των Μεσογειακών cocktails και bartending έχει να κάνει με την επικέντρωση, την αφοσίωση και την έμπνευση των επαγγελματιών του χώρου από τις υπέροχες, ολόφρεσκες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της Θάλασσας της Μεσογείου.

 

Άλλωστε, στην καρδιά του καλοκαιριού λίγα πράγματα φαντάζουν απολαυστικότερα από δροσιστικά, γευστικά cocktails.

 

Με το Mediterranean Cocktails Festival (MCF), η εμπειρία αυτή συνδυάζεται με την ευκαιρία να κερδίσετε ταξίδια και μοναδικά δώρα.

 

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό και ψηφίζοντας το αγαπημένο σας Mediterranean Cocktail από τα bars που επισκέπτεστε, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ταξίδι στην Αθήνα.

                                                                                                                                                                                           

Για να συμμετάσχετε σε αυτή την "Γιορτή της Μεσογείου" δεν έχετε παρά κάνετε κλικ στο www.skinosmcf.com       

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE