ΑΠΙΘΑΝΟ «τρολάρισμα» από πρώην παιχταρά για το… μαλλί του Νεϊμάρ! – PIC

ΑΠΙΘΑΝΟ «τρολάρισμα» από πρώην παιχταρά για το… μαλλί του Νεϊμάρ! – PIC

Ο Ερίκ Καντονά, με το κλασικό του χιούμορ, δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει με ανεπανάληπτο τρόπο το νέο λουκ του Νεϊμάρ, βάζοντας βρασμένα μακαρόνια στο κεφάλι του!

Ο Νεϊμάρ παρουσιάστηκε στο ματς της Βραζιλίας με την Ελβετία με ένα νέο λουκ και το μαλλί του, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αρκετά σχόλια.

Ο Ερίκ Καντονά που διαθέτει ένα ξεχωριστό χιούμορ πήρε σαν αφορμή το νέο στυλάκι του Βραζιλιάνου άσου για να τον τρολάρει!

Έβρασε μακαρόνια, τα έβαλε στο κεφάλι του και φωτογραφήθηκε, ζητώντας από το κοινό να του πει αν μοιάζει με τον Νεϊμάρ, κρατώντας και μια φωτογραφία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE