Η Φουρέιρα μας παρουσιάζει την μάνατζερ της στην Κύπρο - VIDEO

Η Φουρέιρα μας παρουσιάζει την μάνατζερ της στην Κύπρο - VIDEO

Η Φουρέιρα μας παρουσιάζει την μάνατζερ της στην Κύπρο. 

Η σχέση της Ελένης Φουρέιρα και της Χριστιάνας Αντωνίου μετά την εκπροσώπηση της Κύπρου από την pop star στην Eurovision έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Η δημοσιογράφος του TVOne δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα. Κατά τη διάρκεια του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού η Ελένη Φουρέιρα είχε την Χριστιάνα Αντωνίου στο πλευρό της, αφού η τελευταία με τα ρεπορτάζ της και τα πιστεύω της υποστήριζε ένθερμα την Κύπρια εκπρόσωπο. 

Αυτό το διαπίστωσε και η ίδια η Φουρέιρα και φυσικά το εκτίμησε δεόντως. Την Δευτέρα το βράδυ, 18 Ιουνίου, με το τέλος του γυρίσματος της ''Παραδοσιακής Βραδιάς" η Χριστιάνα Αντωνίου μετέβη με την Καραντώνη στον χώρο όπου διεξάγονταν οι πρόβες για τα βραβεία SMA. 

Όταν την είδε η Ελένη Φουρέιρα κατέβηκε από την σκηνή όπου έκανε πρόβα για να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει.  

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί η Φουρέιρα την προσφωνεί με κυπριακή προφορά "Μάνατζερ μου, μανατζερ μου στην Κύπρο" και την αγκαλιάζει σφικτά:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE