ΑΓ. ΝΑΠΑ: Σε έξαρση η πώληση 'laughing gas' - Νέα σύλληψη

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Σε έξαρση η πώληση 'laughing gas' - Νέα σύλληψη

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν αργά το βράδυ της Τρίτης (19/6), άντρα ηλικίας 24 χρόνων, να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 23:30, εντόπισαν τον 24χρονο σε περιοχή της Αγίας Νάπας, να έχει στην κατοχή του μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 28 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 2 χρησιμοποιημένες αμπούλες και 27 μπαλόνια.  

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 24χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE