Την… ψάχνει για «λαβράκια» ο Γκόμες

Την… ψάχνει για «λαβράκια» ο Γκόμες

Τέσσερις παίχτες έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η Ομόνοια, από την κοινοτική/ξένη αγορά. Οι δυο εξ αυτών είναι για τον κατάλογο Β’. 

Πρώτος ήταν ο 18χρονος Άγγλος επιθετικός, Τζόρνταν Γκρίνιτς, ενώ χθες ήρθε και φιρμάνι για τον 22χρονο Ισπανό εξτρέμ Χουανάν Εντρένα (είναι αυτός με την ερυθρόλευκη φανέλα στη φωτογραφία). 

Είναι ξεκάθαρο από τις πρώτες μετεγγραφικές κινήσεις, ότι ο τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμες, ποντάρει και στους παίχτες κάτω των 22 χρόνων. 

Ο χρόνος θα δείξει, αν αυτοί οι παίχτες θα αποδειχθούν λαβράκια. 

Για σκοπούς ενημέρωσης, θυμίζουμε ότι οι άλλες δυο μετεγγραφές της Ομόνοιας από την ξένη αγορά, είναι ο Ισπανός κίπερ Μεχίας και ο Μεξικανός μέσος, Ενρίκε. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE