ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για Οριζόντια: «Υπάρχει μια μικρή ευκαιρία»

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για Οριζόντια: «Υπάρχει μια μικρή ευκαιρία»

Την άποψη της Συμμαχίας Πολιτών για την οριζόντια ψηφορία ανάγνωσε το πρωί της Τετάρτης (20/6) ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Εξέφρασε την ετοιμότητα της ΣΥΜ.ΠΟΛ. να αποσύρει τη δική της πρόταση προκειμένου να συζητηθούν άλλες προτάσεις που αφορούν στην οριζόντια ψηφοφορία.

Απηύθυνε δε έκκληση στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συναίνεσης.

Αυτούσια η δήλωση:

Αυτές τις ημέρες γίνεται μια προσπάθεια ώστε να πετύχουμε επιτέλους αυτό που οι πολίτες εδώ και χρόνια ζητούν. Το δικαίωμα στην οριζόντια ψηφοφορία.

Όσοι πραγματικά πιστεύουμε στην οριζόντια ψηφοφορία, τώρα, ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε. Οφείλουμε όλοι να προσπαθήσουμε. Να αφήσουμε στην άκρη τα κομματικά παιχνίδια και τις αντιπαραθέσεις. Υπάρχει μια μικρή ευκαιρία. Ας μην πάει χαμένη.

Ως Συμμαχία Πολιτών με πνεύμα συναίνεσης δηλώσαμε ότι είμαστε έτοιμοι να αποσύρουμε την Πρόταση μας και να συζητήσουμε άλλες Προτάσεις που αφορούν στην οριζόντια ψηφοφορία, με μοναδικό γνώμονα να οδηγηθούν επιτέλους στην Ολομέλεια οι Προτάσεις Νόμου για την οριζόντια ψηφοφορία.

Απευθύνουμε έκκληση στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν επίσης πνεύμα συναίνεσης ώστε να γίνει επιτέλους η αρχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE