Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ο δημοσιογράφος του TvOne ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου: 'Ακούστηκε ότι ο Δώρος Παναγίδης του Power of Love συζητά κι έχει κλείσει για εδώ" με την παρουσιάστρια του ''Ε'' να διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες.
Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου: "Όχι, όχι, όχι. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Τώρα αν συζητά με το κανάλι για κάποια άλλη εκπομπή αυτό δεν το ξέρω. Δεν είμαι στο πρόγραμμα για να το ξέρω.Να δώ το πρόγραμμα..."
Όταν ο δημοσιογράφος θέλησε να εξηγήσει ότι ο Κύπριος πρώην παίκτης του Power of Love άφησε να νοηθεί κάτι τέτοιο η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Φτιάξε καφέ να στα πω":" Όχι για το δικό μας πρωινό του χρόνου γνωρίζω ποιοι κάνουν κουβέντες".
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκποπμή ''Όλα Για Σένα" στο 3: 07 στο video που ακολουθεί:
https://www.youtube.com/watch?v=JqMmdDuQkis&app=desktop
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις