ΠΑΦΟΣ: Στη φυλακή νεαρός για παράνομες ουσίες

ΠΑΦΟΣ: Στη φυλακή νεαρός για παράνομες ουσίες

Ποινή φυλάκισης 4 μηνών σε 20χρονο για ναρκωτικά.

Μέγιστη ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επέβαλε την Τρίτη (19/6) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 20χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο στα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και της προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο.

Η έκτιση της ποινής φυλάκισης μετρά από την 1η Ιουνίου 2018, ημερομηνία κατά την οποία ο 20χρονος συνελήφθη και έκτοτε παρέμενε υπό κράτηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE