ΠΑΦΟΣ: Στη φυλακή νεαρός για παράνομες ουσίες

ΠΑΦΟΣ: Στη φυλακή νεαρός για παράνομες ουσίες

Ποινή φυλάκισης 4 μηνών σε 20χρονο για ναρκωτικά.

Μέγιστη ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επέβαλε την Τρίτη (19/6) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 20χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο στα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και της προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο.

Η έκτιση της ποινής φυλάκισης μετρά από την 1η Ιουνίου 2018, ημερομηνία κατά την οποία ο 20χρονος συνελήφθη και έκτοτε παρέμενε υπό κράτηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE