ΠΑΦΟΣ: Το αεροβόλο 'οδήγησε' στο κελί 33χρονο

ΠΑΦΟΣ: Το αεροβόλο 'οδήγησε' στο κελί 33χρονο

Ένας 33χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (20/6) και τέθηκε υπό κράτηση, στην Πάφο, σε σχέση με κατοχή αεροβόλου όπλου, σφαιρών και φυσιγγίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν στις 21:30 περίπου το βράδυ, έρευνα σε υποστατικά και στην κατοικία 33χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία του 33χρονου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα αεροβόλο όπλο, σφαίρες και αριθμός φυσιγγίων.
 
Ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στις 23:30 ενώ όλα τα πιο πάνω, παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια. 

Το ΤΑΕ Πάφου  συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!