ΠΑΦΟΣ: Το αεροβόλο 'οδήγησε' στο κελί 33χρονο

ΠΑΦΟΣ: Το αεροβόλο 'οδήγησε' στο κελί 33χρονο

Ένας 33χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (20/6) και τέθηκε υπό κράτηση, στην Πάφο, σε σχέση με κατοχή αεροβόλου όπλου, σφαιρών και φυσιγγίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν στις 21:30 περίπου το βράδυ, έρευνα σε υποστατικά και στην κατοικία 33χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία του 33χρονου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα αεροβόλο όπλο, σφαίρες και αριθμός φυσιγγίων.
 
Ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στις 23:30 ενώ όλα τα πιο πάνω, παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια. 

Το ΤΑΕ Πάφου  συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.