ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑ: Το ζήτημα με το δάνειο του συζύγου μου ελέχθη για να πλήξουν το πρόσωπο μου

ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑ: Το ζήτημα με το δάνειο του συζύγου μου ελέχθη για να πλήξουν το πρόσωπο μου

Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη δημοσιοποίηση του θέματος με το δάνειο του συζύγου της η Επίτροπος Νομοθεσίας.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής την Πέμπτη (21/6) η Λήδα Κουρσουμπά μίλησε για ψευδείς και ανυπόστατες αναφορές παρουσία του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ο σύζυγός της ζήτησε αναδιάρθρωση δανείου, εξήγησε, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε δικαστική απόφαση αλλά διοικητική.

Σ ότι αφορά στην επιστολή με επιστολόχαρτο της Επιτρόπου Νομοθεσίας, υποστήριξε ότι απλώς διαβίβασε επιστολή του συζύγου της Ανδρέα Κουρσουμπά στον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο.

«Δεν ζήτησα τίποτε από τον Επίτροπο», δήλωσε και κατήγγειλε ότι δεν είναι δουλειά του Γενικού Ελεγκτή να ασχολείται με τον σύζυγό της.

Κατέληξε δε λέγοντας ότι ο σύζυγός της καταστράφηκε οικονομικά από την εισβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE